SUUNNITTELEMME, VALMISTAMME JA TOIMITAMME
ASIAKASLÄHTÖISESTI JA JOUSTAVASTI

Tuotteidemme tekniset ratkaisut ovat pitkälle vietyjä ja tuotekehityksemme vastaa nykypäivän vaatimuksia. Turvallisuus, toimivuus ja helppokäyttöisyys ovat kaiken tuotekehityksemme lähtökohtia. Turvallisuutta parantava ratkaisu parantaa usein myös tuotannon tehoa.

Valitse ammattitaitoinen ja luotettava kumppani yrityksellesi!


ALIHANKINTA JA SOPIMUSVALMISTUS

Oman tuotekehityksen ja tuotannon ohella valmistamme osia myös tilauksesta. Sopimusvalmistusta ovat olleet mm. voimalaitoksien arinat ja ilmasuuttimet, erilaiset ilmasuuttimet ja putkistot, tulenkestävät lämpömittaritaskut ja putkistot, näytteenottoluukut, käsi- ja kone-evät, kokoonpanotyöt ja koneistustyöt.


OMAT TUOTTEEMME

BILKE-klapikoneet

Viiltävän spiraaliterän ja automaattisen syöttösysteemin ansiosta Bilke -klapikoneet ovat helppokäyttöisiä ja tehokkaita. Bilke -klapikoneita on saatavilla traktorikäyttöisinä, polttomoottorilla sekä voimavirralla. 
​www.bilke.net

fb-bilke.jpg

SILBER-aitaustuotteet

Alumiiniset sähköaidat ovat kestävä ja tyylikäs valinta hevos- ja karjatiloille. Jaloittelutarhoihin ja pihattoihin tarkoitetut alumiiniaidat ovat suunniteltu kestämään Suomen haastavissa olosuhteissa. 
www.silber.fi 

fb-silber.jpg

BRIMA-valomainokset

Yksilöllisen suunnittelun ohella tarjoamme myös useimmille yrityksille sopivia pylon-paketteja kustannusten minimoimiseksi. Myös näissä ratkaisuissa on mahdollista säilyttää yrityksen oma yksilöllinen ilme. 
​www.mainospyloni.com 

thumbnail-brima-logo-rgb.jpg

Innovatiivinen suunnittelumme on tuottanut useita patentteja, ​sekä kansainvälistä tunnustusta tuotteillemme.